Donasjoner

All støtte vi mottar går direkte til dyrene på gården. Vi har ingen betalte stillinger eller utgifter på personale, alle som jobber på gården gjør det frivillig. Gården på Røyksund eies av Ellen og Morten Jakobsen, og gården på Syre eies av Elina Jøsang Nilsen, som bruker mesteparten av sine private inntekter på å drive gårdene. Viksemarkas Venner har som mål å klare å få inn nok inntekter til at vi kan dekke utgiftene på omsorgsdyrene, men for å klare det trenger vi hjelp og støtte utenfra. All støtte som gis til foreningen blir brukt enten til grovfòr eller kraftfor til hestene, spon og halm til stallene eller til utstyr som trillebårer, greiper og lignende som vi trenger for å ta vare på dyrene og holde gården i orden.

Ta gjerne kontakt med oss på Facebook, fyll ut vårt kontaktskjema eller send en mail til post@viksemarkasvenner.no, om du har lyst til å hjelpe!


Dersom du ønsker å donere direkte er kontonummeret vårt:  

3330 26 23142 (Sparebank 1 SR-Bank)

Du kan også donere et valgfritt beløp med Paypal;


Grasrotandel

Vi er registrert som mottakere av grasrotandelen, så når du tipper kan du samtidig støtte dyrene på Viksemarka! Du kan tildele oss din grasrotandel ved å  sende: GRASROTANDELEN 994882678 til 2020 (Tjenesten er gratis). Du kan også starte mobilspill og velge Viksemarkas Venner der eller få en kommisjonær til å ordne det i tippekiosken. 7 % av spilleandelen din går til grasrotmottakeren du har valgt, det koster ikke noe ekstra for deg som spiller. Les mer om ordningen på: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen 


Vipps

Du kan nå støtte Viksemarkas Venner ved å bruke Vipps. Søk etter Viksemarkas venner (#78157) på Vipps og du kan donere et valgfritt beløp! Skriv gjerne hvem som donerer og hva det gjelder i meldingsfeltet slik at vi får oversikt.

Tusen takk for sin støtte!