Bli medlem idag! Som medlem er du med og støtter foreningens arbeid for dyrene. Du får også tilbud om å komme på besøk på gården når vi setter opp besøksdager. Disse dagene har vært veldig populære, vi serverer litt å spise og drikke, har omvisninger på gården og forteller om driften og presenterer dyrene. Vi pleier også å ha ponniridning for de minste, og muligheten til å hilse på geitene, lamaene, hundene og kattene, samt stell og kos av hester og ponnier.

For medlemmene våre er vi også behjelpelig med omplassering og deling av annonser av dyr som våre medlemmer ikke lenger kan beholde. De bor da hos eier til nytt hjem dukker opp.

Medlemsskap er en enkel måte å støtte arbeidet med dyrene, og våre medlemmer er noen av de viktigste støttespillerne vi har. Ettersom gården ikke mottar noe offentlig støtte er vi avhengig av et stort nettverk med private støtte for å få driften til å gå rundt. Vil du være med og sørge for at Viksemarka hestegård skal bestå også i fremtiden?

Du kan velge mellom enkeltpersonmedlemskap á 300kr eller familiemedlemskap á 500kr.

Du melder deg enklest inn ved å betale direkte til vår PayPal konto nedenfor. PayPal er en utbredt og sikker måte og betale på nett;


Alternativer 

Du kan også melde deg inn direkte via Vipps; #78157 eller søk opp Viksemarkas Venner. Skriv i kommentarfeltet hva du ønsker.

Dersom du ikke ønsker å betale over internett, kan du få tilsendt en giro eller betale fra din egen nettbank. Klikk her og fyll ut vårt kontaktskjema så ordner vi dette på den måten du ønsker.

 

Dersom du ønsker det kan du også betale direkte til vår konto fra din egen nettbank. Du oppretter da en ny betaling og skriver «medlemskap, personlig/familie» i meldingsfeltet (ikke bruk Kid). De fleste nettbanker har også enkel tilgang til å opprette faste overføringer for de som ønsker å støtte oss månedlig.

Kontonummeret vårt er:  3330 26 23142 (Sparebank 1 SR-Bank)

 

Vi trenger også nye frivillige til å hjelpe oss med det daglige arbeidet på gården. Eller kanskje du kan tenke deg og stå på vår dugnadsliste og få beskjed når vi planlegger en dugnad?

Vi har også alltid behov for krisehjem og permanente hjem for både hest og andre dyr!

– ta kontakt med oss dersom det kan være aktuelt for deg

Vi er godkjent som mottaker av grasrotandelen hos Norsk Tipping. Du kan tildele oss din grasrotandel ved å  sende: GRASROTANDELEN 994882678 til 2020 (Tjenesten er gratis) Du kan også starte mobilspill og velge Viksemarkas Venner der eller få en kommisjonær til å ordne det i tippekiosken.

grasrotandelen_rgb

 

Dersom du ikke ønsker å bli medlem men likevel ønsker å støtte oss kan du velge å donere et engangsbeløp.