Disse hundene har fått nye hjem gjennom foreningen, ikke send mail på disse. 

 


Rocky (1)

Rocky er 4 år gammel og blanding av Border Collie og Buhund. Han er glad i mennesker, og elsker å trene, men blir veldig usikker i møte med hunder han ikke kjenner. Han trenger et voksent menneske (eller to) som kan jobbe med ham, og gi ham den tryggheten han trenger. Han er rolig og snill inne i hus, kan være alene hjemme noen timer og er vant med andre dyr som hest, geiter, sauer og katter. Rocky har nå faste frivillige som går tur med ham på gården, men trenger et roligere sted med mindre dyr for å finne roen. Rocky fikk nytt hjem i 2015.

imageimage

 

 

 

 

 

 

 


Rocky (2)

Denne herlige gutten trenger et nytt hjem. Rocky er 7 år og blanding av Border Collie, Golden Retriver og Berner Sennen. Han er en snill fyr, veldig glad i mennesker og trives med å være med over alt. Han er utrolig oppmerksom og knytter seg fort til mennesker.
Omplassert til familie på Bokn.

rocky2 rocky2-2

 

 

 

 

 

 

 


Theo

Omplassert til familie på Karmøy.

image

 

 

 

 

 

 

 

 


Lotte

Rolig og tillitsfull dachs/shiba tispe på 7 år (født januar 2013). Hun knytter seg veldig rask til mennesker hun er trygg på, og er en skikkelig sofa- og kosehund. Er noe septisk på fremmede og har separasjonsangst, men har blitt tryggere med mye trening i fosterhjemmet. Omplassert til dame i Hardanger, november 2019.