Eslene

På gården bor det tre esler som stort sett går fritt rundt som de vil. De er som esler flest; nysgjerrige, sta, til tider høylytte og utrolig sjarmerende!


Snoopy

Snoopy er klikkertrent, og har lært seg kunster som å holde flagg i munnen (veldig nyttig på 17. mai) og å bukke! Han ble reddet fra slakt i siste minutt, og gikk tidligere sammen med hingsteflokken på Viksemarka. Han har nå fått seg egen familie som består av Angelica og Emil.

esler
Snoopy

     


Angelica

Eselet Angelica ble hentet på et beite for over 10 år siden. Hun stod alene uten tilsyn, og vi  er usikre på hvor gammel hun er. Da hun ble hentet var hun veldig menneskesky. Hun går nå sammen med de to andre eslene, og de er aldri langt fra hverandre. Hun er fremdeles litt sky når folk kommer mot henne, men hvis hun får ta initiativet selv er hun utrolig glad i kos og stell.

esler3


Emil

Siste man i eselflokken er Emil, som er sønn av Angelica og Snoopy. Sammen holder de overoppsyn med hele gården, og kommer du på besøk til gården kan det godt være du hører Emils herlige røst når det er tid for mat!

esel'2


Geitene

Høsten 2019 hentet vi tre geiter for å være venn med geiten vår Robin. Dessverre ble Robin syk kort tid etterpå og måtte avlives. De tre geitene som vi overtok er moren, Nora med døtrene; Sara født i 2017 og Iselin født i 2018. Nå er det kun døtrene, Sara og Iselin igjen. De har også nå flyttet til gården på Syre og nyter dagene der. De er veldig glad i å bli klikkertrent og kommer alltid de frivillige i møte. De holder også områdene og skogen nede, slik at det ikke gror igjen på plasser som hestene ikke kommer til.