Vi bygger kaningård!

Lørdag 2. mai hadde vi dugnad på gården for å sette opp ny, større kaningård.

image

 

 

 

 

 

 

Vi har tidligere hatt kaningård på samme område, men våre særdeles nysgjerrige hester går på andre siden av gjerdet, og deres kjærlighet til kaninene gikk dessverre utover gjerdet. Vi har nå satt opp et sterkere gjerde med strøm på toppen for å sikre kaninene en fredelig tilværelse!

image

 

 

 

 

 

 

Vi har idag 6 kaniner, og den nye gården blir så stor at vi nå har mulighet til å ta imot enda flere.

image

I tillegg til å sette opp nye gjerder og gjøre det trygt og godt for de søte små har våre fantastiske frivillige snekret flere nye hus til kaninene. Det blir som et lite boligfelt på gården; «Vikkanin 2semarka hights- kaninlandsby» ! Noen som er flinke til lage skilt???

 

 

 

 

 

Tidligere har vi vært så heldige at vi har fått en del materialer som nå kom godt med! Uten slike donasjoner hadde det blitt vanskelig å sette opp ny gård til kaninene. Når man har så mange forskjellige dyr som vi har blir det alltid en del vedlikeholdsarbeid. Hundegårder, ridebane, voliere, stallbygninger og gjerder rundt både sommerbeiter og helårsbeitet skal holdes i god stand. Derfor høres stort sett snekring rundt om på gården, og vi har alltid bruk for alle typer materialer, og setter pris på alt vi slipper å bruke penger på.

 

Kaningården ble nesten ferdig i helgen, og vi håper å kunne flytte dem ganske snart. Følg med for bilder og oppdateringer!

Nyeste innlegg
Bella
Bella er nyeste tilskudd i hesteflokken vår! Hun er ei 16 år gammel blandingshoppe av kaldblodstra [les mer]
Honey
Honey er en shetlandsponni som har gått som selskapshest i distriktet vi holder til. Hun kan være [les mer]
Alf
Alf er en shetlandsponni som har bodd på gården på Viksemarka for flere år siden. Han har siden [les mer]
Skal jeg være helt ærlig så er det noen helger der jeg heller ville krøllet meg sammen på sofae [les mer]