Styreleder: Elina Jøsang Nilsen

Bor på Karmøy og jobber som arealplanlegger. Jeg var hestepasser på Viksemarka Hestegård for mange år siden. Etter millitæret i 2014 begynte jeg igjen som frivillig og ble videre med i styret. Bruker mye av tiden min på gården, har opplæring med nye frivillige, tar stallvakter og trener hestene osv. Har hunden Buster på 7 år, som er en omplasseringshund, og liker oss best på tur i fjellet.

 

 

 

 

 

Nestleder: Miriam Østrem

Jeg hadde hesten min oppstallet på Viksemarka Hestegård og ble samtidig frivillig i foreningen i 2013. Etter et halvt års tid ble jeg også med i styret, og hadde ansvar for trening av dyrene og opplæring av frivillige. Etter en tids pause er jeg igjen tilbake i styret. Jeg tok Canis sin ettårige instruktørutdanning i 2019/2020 med min på 1,5 år gamle hund, Sunny. Nå holder jeg kurs gjennom: Dyretrening og visjonen min er å hjelpe eier og dyr å kommunisere bedre sammen.

 

 

 

 

Styremedlem: Anne Karin Dalva

Bor i Haugesund og jobber som sykepleier i kommunehelsetjeneste. Begynte som frivillig på Viksemarka Hestegård i 2007. Hadde fra før lite erfaring med hest, men har alltid vært glad i dyr. Jeg ble overveldet av hvordan dyrene på gården ble behandlet, med så stor respekt, empati og faglig dyktighet. Jeg har lært mye (lærer fortsatt) og er fortsatt frivillig på gården. Endte også opp med å adoptere hesten min derfra.

 

 

 

 

 

 

Styremedlem: Jan Egil Alvsvaag

Har kjent eierene av gården siden de kjøpte gården og har vært med å bygge opp omsorgssenteret. Satt som styreleder når foreningen ble stiftet i 2009. Jobber til vanlig som sykepleier og har egen økologisk gård (Rosengard) sammen med Unni. Er også barfottrimmer, og har ansvar for høvene til hestene på Viksemarka.

 

 

 

 

 

 

Styremedlem: Magdalena Moskal

 

 

Styremedlem: Nina Schauer

 

 

Varamedlem: Brandon Walker

Bor i dag i Haugesund, men kommer opprinnelig fra USA hvor jeg har vokst opp med alle slags dyr. Er gift og har tre barn, også har vi omplasseringshunden Zucca på 6 år (bilde), er byggmester og jobber i et skadesaneringsfirma. Jeg ble kjent med Viksemarka for et par år siden og ble med på klikkertrening, noe som Zucca digger! Får dessverre ikke så mye tid til å være på gården sammen med dyrene som jeg kunne tenkt meg, men bidrar når jeg kan, hjelper til på dugnader og byggeprosjekter ol.

 

 

 

Varamedlem: Mariuz Moskal

 

 

 

Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema, eller på mail: post@viksemarkasvenner.no