Styremedlemmer

Styreleder: Elina Jøsang Nilsen

Jeg var hestepasser på Viksemarka Hestegård for mange år siden. Etter millitæret i 2014 begynte jeg igjen som frivillig og ble videre med i styret. Bruker mye av tiden min på gården, har opplæring med nye frivllige, tar stallvakter og trener hestene osv. Har hunden Buster på 5 år, som er en omplasseringshund, og liker oss best på tur i fjellet. Utdannet landskapsplanlegger og studerer nå master i areal og eiendom i Bergen.

 

 

 

 

 

Sekretær: Stine Kolstø

 

 

Styremedlem: Anne Karin Dalva

Bor i Haugesund og jobber som sykepleier i kommunehelsetjeneste. Begynte som frivillig på Viksemarka Hestegård i 2007, hadde fra før lite erfaring med hest, men har alltid vært glad i dyr. Jeg ble overveldet av hvordan dyrene på gården ble behandlet, med så stor respekt, empati og faglig dyktighet. Jeg har lært mye (lærer fortsatt) og er fortsatt frivillig på gården. Endte også opp med å adoptere hesten min derfra.

 

 

 

 

 

 

Styremedlem: Jan Egil Alvsvaag

Har kjent eierene av gården siden de kjøpte gården og har vært med å bygge opp omsorgssenteret. Satt som styreleder når foreningen ble stiftet i 2009. Jobber til vanlig som sykepleier og har egen økologisk gård (Rosengard) sammen med Unni. Er også barfottrimmer, og har ansvar for høvene til hestene på Viksemarka.

 

 

 

 

 

 

Styremedlem: Miriam Østrem

Jeg hadde hesten min oppstallet på Viksemarka Hestegård og ble samtidig frivillig i 2013. Etter et halvt års tid ble jeg også med i styret, og hadde ansvar for trening av dyrene og opplæring av frivillige. Etter en tids pause er jeg igjen tilbake i styret. Jeg er på vei til å utdanne meg til klikkerintruktør og hestetrener.

 

 

 

 

 

Varamedlem: Brandon Walker

Bor i dag i Haugesund, men kommer opprinnelig fra USA hvor jeg har vokst opp med alle slags dyr. Er gift og har tre barn, også har vi omplasseringshunden Zucca på 6 år (bilde), er byggmester og jobber i et skadesaneringsfirma. Jeg ble kjent med Viksemarka for et par år siden og ble med på klikkertrening, noe som Zucca digger! Får dessverre ikke så mye tid til å være på gården sammen med dyrene som jeg kunne tenkt meg, men bidrar når jeg kan, hjelper til på dugnader og byggeprosjekter ol.

 

 

 

 

Varamedlem: Anna Andersson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema, eller på mail: post@viksemarkasvenner.no

Nyeste innlegg
Ask
Ask er en villkatt som vi fanget i stallen på Røyksund desember 2019. Vi hadde observert at han va [les mer]
Sky
Sky ble født som villkatt, mai 2019. Han ble fanget av oss siden han var unormalt svak og liten og [les mer]
Frøya
Marit, moren til Frøya, omplasserte vi sammen med Tyra til et nytt hjem i Tysvær. Dessverre var g [les mer]
Vi har for første gang tatt imot lamaer, og ønsker Penny og Kuzco velkommen til gården. De er to [les mer]