Styremedlemmer

Styreleder: Elina Jøsang Nilsen

Jeg var frivillig på Viksemarka for mange år siden. Etter millitæret begynte jeg igjen som frivillig og ble med i styret. Bruker mye av tiden min på gården, har opplæring med nye frivllige og tar stallvakter, trener med hestene osv. Liker godt å bruke positiv forsterkning i trening med hestene.

 

 

 

 

 

 

Kasserer: Anne Karin Dalva

Bor i Haugesund og jobber som sykepleier i kommunehelsetjeneste. Begynte som frivillig på Viksemarka Hestegård i 2007, hadde fra før lite erfaring med hest, men har alltid vært glad i dyr. Jeg ble overveldet av hvordan dyrene på gården ble behandlet, med så stor respekt, empati og faglig dyktighet. Jeg har lært mye (lærer fortsatt) og er fortsatt frivillig på gården. Endte også med å adoptere hesten min derfra.

 

 

 

 

 

 

Styremedlem: Jan Egil Alvsvaag

Har kjent eierene av gården siden de kjøpte gården og har vært med å bygge opp omsorgssenteret. Satt som styreleder når foreningen ble stiftet i 2009. Jobber til vanlig som sykepleier og har egen økologisk gård (Rosengard) sammen med Unni. Er også barfottrimmer, og har ansvar for høvene til hestene på Viksemarka.

 

 

 

 

 

 

jørnStyremedlem; Jørn Hansen

Jørn kom inn på gården da vi hadde kurs i barfottrimming i vår. Han forelsket seg i en av omsorgshundene våre og fikk låne ham med seg hjem for helgen. Da resten av familien, og ikke minst hunden Rocky likte dem like godt var det bare å innse at han hadde valgt sitt eget hjem! Rocky trives idag kjempegodt hos familien Hansen, og de har i tillegg adoptert en hest gjennom oss også. Jørn og resten av familien Hansen er blitt gode venner av gården, og vi ble veldig glade da han sa ja til å sitte i styret i Viksemarkas Venner.

 

 

 

 

 

Julie

Styremedlem: Julie Haraldseid

Julie er godt kjent på gården da hun var hestepasser og frivillig her da hun var yngre. I fjor begynte hun igjen og vi er heldige som får henne med i styret fra 2016.

 

 

 

 

 

 

 

LInn Kristin

Styremedlem: Linn Kristin Birkenes

Linn Kristin har vært hestepasser og frivillig på gården i en årrekke da hun var yngre, og kjenner gården veldig godt. Vi er veldig glade for å få henne med i styret fra 2016!

 

 

 

 

 

 

 

Styremedlem: Brandon Walker

 

 

 

 

image

Varastyremedlem: Alice Bårdsen

Alice har vært frivillig på gården i flere år, og går mye tur med hundene våre i tillegg til å stelle hester og gå på hundekurs. Hun blir med i styret som vara fra 2016.

 

 

 

 

 

 

Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema, eller på mail: post@viksemarkasvenner.no

Nyeste innlegg
Skal jeg være helt ærlig så er det noen helger der jeg heller ville krøllet meg sammen på sofae [les mer]
Tyra
Tyra er ei kaldblodshoppe som først kom til oss som omplasseringshest i 2015. Hun ble da satt i kr [les mer]
Marit
Søte Marit er ei dølahoppe født i 2002. Hun kom først til oss som omplasseringshest i 2015, og b [les mer]
Vi skriver mye om hvor bra gården er for dyrene, og hvor fritt og fint de har det her. Dette innleg [les mer]