Sky

Sky

Sky ble født som villkatt, mai 2019. Han ble fanget av oss siden han var unormalt svak og liten og har siden da bodd i krisehjem hos en frivillig. Dessverre har han en medfødt hjertefeil, hvor hjertet hans slår litt ekstra fort, men utenom dette er han som alle andre katter! Dette var også grunnen til at han var veldig svak og liten av vekst som kattunge, og hadde ikke klart seg uten hjelp fra oss. Han har ingen smerter og kan forhåpentligvis leve et godt og langt liv – men på grunn av hjertet bør han ikke utsettes for alt for mye stress.

 

Sky er fortsatt litt usikker og redd av seg, og han kan finne på gjemme seg når det kommer folk i huset. Men når han først kommer frem for å få kos og ser at det er trygt, er han veldig kosete og begynner fort å male. Han trenger et hjem hvor han kan bli tryggere på mennesker og få nok stimuli innendørs – gjerne et hjem med katt fra før. Det vil nok ta tid før han kan være ute på egenhånd da han bør bli helt tam først. Han har fått vaksine og ormekur og før omplassering vil han bli kastrert og chippet. Han bor i dag i fosterhjem i Bergen, men er av og til på helgeturer til Karmøy. Vi er opptatt av at de som ønsker å adoptere Sky har erfaring med katt fra før og har mulighet til å bruke mye tid på han.

Kan du være Sky sitt nye hjem for resten av hans liv, og gi han den kjærlighet han fortjener? Da håper vi å høre fra deg! Fortell om deg selv og hva du kan tilby. Frem til han blir adoptert er det mulighet for å fjernadoptere han, da støtter du han med 50,- i måneden som hjelper til å dekke kostnader som mat, kattesand og veterinærutgifter.

 

Vil du støtte Sky økonomisk for 50kr i mnd og få oppdateringer om livet hans i fosterhjem?

Send oss en mail på post@viksemarkasvenner.no eller fyll ut vårt kontaktskjema

 

 

Ønsker du å adoptere Sky?

Adopsjonsgebyr: 1200,-
Helseattest og vaksine: OK

Sky bor i dag i fosterhjem i Bergen.

Er du interessert eller lurer du noe angående Sky, send en mail på: post@viksemarkasvenner.no
Ved adopsjon hos oss er det alltid en 4 ukers prøveperiode. Vi sitter ofte på mer informasjon enn det som legges ut.

Ved adopsjon følger det med utstyr som: teppe, halsbånd, matskåler, litt mat, helsebok. Veiledning vil bli gitt om det er ønskelig.

 


 

 

Nyeste innlegg
Ask
Ask er en villkatt som vi fanget i stallen på Røyksund desember 2019. Vi hadde observert at han va [les mer]
Sky
Sky ble født som villkatt, mai 2019. Han ble fanget av oss siden han var unormalt svak og liten og [les mer]
Frøya
Marit, moren til Frøya, omplasserte vi sammen med Tyra til et nytt hjem i Tysvær. Dessverre var g [les mer]
Vi har for første gang tatt imot lamaer, og ønsker Penny og Kuzco velkommen til gården. De er to [les mer]