SKY

SKY

Katten Sky trenger et nytt hjem!

Sky ble født som villkatt, mai 2019. Han ble fanget av oss siden han var unormalt svak og liten og har siden da bodd i krisehjem hos en frivillig.

Sky har fått vaksine og ormekur, men har ikke blitt kastrert eller chippet enda. Dessverre har han en medfødt hjertefeil, hvor hjertet hans slår litt ekstra fort, men utenom dette er han som alle andre katter! Dette var også grunnen til at han var veldig svak og liten av vekst som kattunge, og hadde ikke klart seg uten hjelp fra oss. Han har ingen smerter og kan forhåpentligvis leve et godt og langt liv – men på grunn av hjertet bør han ikke utsettes for alt for mye stress.

 

Sky er fortsatt litt usikker og redd av seg, og han kan finne på gjemme seg når det kommer folk i huset. Men når han først kommer frem for å få kos og ser at det er trygt, er han veldig kosete og begynner fort å male. Han trenger et hjem hvor han kan bli tryggere på mennesker og få nok stimuli innendørs – gjerne et hjem med katt fra før. Det vil nok ta tid før han kan være ute på egenhånd da han bør bli helt tam først. Før omplassering vil han bli kastrert og chippet. Han bor i dag i fosterhjem i Bergen, men er av og til på helgeturer til Karmøy. Vi er opptatt av at de som ønsker å adoptere Sky har erfaring med katt fra før og har mulighet til å bruke mye tid på han.

Kan du være Sky sitt nye hjem for resten av hans liv, og gi han den kjærlighet han fortjener? Da håper vi å høre fra deg! Fortell om deg selv og hva du kan tilby.

 

 

Adopsjonsgebyr: 1200,-
Helseattest og vaksine: OK

Er du interessert eller lurer du noe angående Sky, send en mail på: post@viksemarkasvenner.no
Ved adopsjon hos oss er det alltid en 4 ukers prøveperiode. Vi sitter ofte på mer informasjon enn det som legges ut.

Ved adopsjon følger det med utstyr som: teppe, halsbånd, matskåler, litt mat, helsebok. Veiledning vil bli gitt om det er ønskelig.

 


 

 

Nyeste innlegg
SKY
Katten Sky trenger et nytt hjem! Sky ble født som villkatt, mai 2019. Han ble fanget av oss side [les mer]
Frøya
Marit, moren til Frøya, omplasserte vi sammen med Tyra til et nytt hjem i Tysvær. Dessverre var g [les mer]
Vi har for første gang tatt imot lamaer, og ønsker Penny og Kuzco velkommen til gården. De er to [les mer]
Bella
Bella er nyeste tilskudd i hesteflokken vår! Hun er ei 16 år gammel blandingshoppe av kaldblodstra [les mer]
Honey
Honey er en shetlandsponni som har gått som selskapshest i distriktet vi holder til. Hun kan være [les mer]