Lotte

Lotte

Lotte er ei rolig og tillitsfull dachs og shiba blanding på 5 år. Hun er noe skeptisk til fremmede, men fosterhjemmet har trent en del på å møte andre mennesker og hunder ved hjelp av positiv forsterkning (klikkkertrening). Noe hun synes er veldig gøy og responderer veldig godt på. Elsker å trene, liker å kjøre bil, flink i nesearbeid/nosework, vant med katt. Bor i dag i fosterhjem med en katt og en hannhund, noe bjeffete på andre tisper. Hun er gjerne med på en løpetur, glad i å gå tur i skogen eller på fjellet hvor det er mye spennende lukter, ellers er favoritten: ligge rett foran peisen. Lotte har separasjonsangst, men er rolig når hun er alene hjemme, kan bjeffe på lyder utenfor huset. Er alene mellom 6-7 timer 3 dager i uken når fosterhjemmet er på skolen. Blir noe overivrig og høylytt når fosterhjemmet kommer hjem fra skoledagen, dette trenes på, og hun roer seg fort etter hun får godbiter (kommando: sitt og masse godbiter).

 

Er veldig glad i å få løpe løs, men har ikke prøvd henne løs på gården, da hun viser for mye interesse for dyrene og innkallingen ikke sitter helt. Løper langs gjerde på kaningården, ikke vist noe interesse for sau/geit/hest til nå, men jaktinstinktet er der. Hun har fått løpt løst på de tomme beitene våre og ellers i langline. Det beste for Lotte hadde vært et nytt hjem som er mye hjemme og litt landlig til eller med egen hage som hun kan få løpe løs i. Hun kan fint bo sammen med en familie med barn, men da med barn som forstår når hun ønsker å få være i fred, eller ikke ønsker å hilse på besøkende eller venner. Bor i dag i fosterhjem i Bergen, men er av og til på helgeturer til Karmøy.

 

Adopsjonsgebyr: 4000,-
Helseattest og vaksine: OK

Er du interessert eller lurer du noe angående Lotte send en mail på: post@viksemarkasvenner.no
Ved adopsjon følger det med utstyr fra tidligere hjem som: seng, tepper, sele, bånd, refleksvest, tur/joggebelte, matskåler, litt mat, helsebok. Veiledning og trening vil bli gitt om det er ønskelig.

 

 

  

Nyeste innlegg
Honey
Honey er en shetlandsponni som har gått som selskapshest i distriktet vi holder til. Hun kan være [les mer]
Alf er en shetlandsponni som har bodd på Viksemarka for flere år siden. Han har siden gått som se [les mer]
Skal jeg være helt ærlig så er det noen helger der jeg heller ville krøllet meg sammen på sofae [les mer]
Tyra
Tyra er ei kaldblodshoppe som først kom til oss som omplasseringshest i 2015. Hun ble da satt i kr [les mer]
Marit
Søte Marit er ei dølahoppe født i 2002. Hun kom først til oss som omplasseringshest i 2015, og b [les mer]