Engasjer deg

Engasjer deg

Hvis du som oss brenner for dyrevelferd, og ønsker å kunne hjelpe, er det mange måter å gjøre det på.

Har du ekstra tid?

Kunne du tenkt deg å være frivillig på gården? Vi har alltid bruk for flere hender, både til å jobbe med hestene, hundene, eller kanskje ønsker du å kunne hjelpe til på dugnader? Les mer om det å være frivillig på gården her.

 

Bli medlem!

Ved å melde deg inn i Viksemarkas Venner er du direkte med og støtter dyrene på gården. Medlemsskap koster 300 kr i året for enkeltpersoner, 500 for et familiemedlemsskap. Du får nyhetsbrev ca en gang i måneden.  Som medlem er du også velkommen på medlemsdagene vi prøver å arrangerer en gang i året. Da har vi ponniridning, du kan få stelle en hest, kose med hundene og hilse på geitene og resten av dyrene. Les mer om medlemsskap her.

 

Lyst å bli fadder for en hest?

Vi har en veldig viktig gruppe med støttespillere som vi kaller fjernadoptører. Dette vil si at du blir fadder for dyret, får oppdateringer på mail eller i posten, får tilgang til en egen gruppe på Facebook der vi jevnlig legger ut oppdateringer om dyret, og selvfølgelig er du velkommen ut på gården for å hilse på dyret ditt på besøksdager. Fjernadopsjon av hest koster 200 kr i mnd, og vi har også andre dyr til fjernadopsjon som hund (75,-), lamaene (100,-), og esel familien (100,-). Les mer om det å være fjernadoptør her.

 

Grasrotandel

Vi er registrert som mottakere av grasrotandelen, så når du tipper kan du samtidig støtte dyrene på Viksemarka! Du kan tildele oss din grasrotandel ved å  sende: GRASROTANDELEN 994882678 til 2020 (Tjenesten er gratis). Du kan også starte mobilspill og velge Viksemarkas Venner der eller få en kommisjonær til å ordne det i tippekiosken.

 

Donasjoner

Ønsker du å donere penger til Viksemarkas Venner kan dette gjøres ved direkte overførsel til kontonr; 3330 23 63027

Du kan nå støtte Viksemarkas Venner ved å bruke Vipps. Søk etter Viksemarkas venner (#78157) på Vipps og du kan donere et valgfritt beløp! Skriv gjerne hvem som donerer og hva det gjelder i meldingsfeltet slik at vi får oversikt.

Du kan også donere et valgfritt beløp med paypal;
 

Vi tar også gjerne imot fôr og utstyr til dyrene på gården, det vi ikke kan bruke selv vil bli solgt i bruktbutikken.

 

hva du kan gjøre

Nyeste innlegg
Frøya
Marit, moren til Frøya, omplasserte vi sammen med Tyra til et nytt hjem i Tysvær. Dessverre var g [les mer]
Vi har for første gang tatt imot lamaer, og ønsker Penny og Kuzco velkommen til gården. De er to [les mer]
Bella
Bella er nyeste tilskudd i hesteflokken vår! Hun er ei 16 år gammel blandingshoppe av kaldblodstra [les mer]
Honey
Honey er en shetlandsponni som har gått som selskapshest i distriktet vi holder til. Hun kan være [les mer]