Hvis du som oss brenner for dyrevelferd, og ønsker å kunne hjelpe, er det mange måter å gjøre det på.

Har du ekstra tid?

Kunne du tenkt deg å være frivillig på gården? Vi har alltid bruk for flere hender, både til å jobbe med hestene, hundene, eller kanskje ønsker du å kunne hjelpe til på dugnader? Les mer om det å være frivillig på gården her.

Bli medlem!

Ved å melde deg inn i Viksemarkas Venner er du direkte med og støtter dyrene på gården. Medlemsskap koster 300 kr i året for enkeltpersoner, 500 for et familiemedlemsskap. Som medlem er du velkommen på medlemsdagene vi prøver å arrangerer en gang i året. Da kan du få stelle en hest eller ponni, kose med eslene og mate geitene. Les mer om medlemsskap her.

Lyst å bli fadder for en hest?

Vi har en veldig viktig gruppe med støttespillere som vi kaller fjernadoptører. Dette vil si at du blir fadder for dyret, får oppdateringer på mail, i posten og får tilgang til en egen gruppe på Facebook der vi jevnlig legger ut oppdateringer om dyret, og selvfølgelig er du velkommen ut på gården for å hilse på dyret ditt på besøksdager. Fjernadopsjon av hest koster 200 kr i mnd, og vi har også andre dyr til fjernadopsjon som esel-familien (100,-) og geitene (50,-). Les mer om det å være fjernadoptør her.

Grasrotandel

Vi er registrert som mottakere av grasrotandelen, så når du tipper kan du samtidig støtte dyrene hos Viksemarkas Venner! Du kan tildele oss din grasrotandel ved å  sende: GRASROTANDELEN 994882678 til 2020 (Tjenesten er gratis). Du kan også starte mobilspill og velge Viksemarkas Venner der eller få en kommisjonær til å ordne det i tippekiosken.

Donasjoner

Ønsker du å donere penger til Viksemarkas Venner kan dette gjøres ved direkte overførsel til kontonr; 3330 23 63027

Du kan nå støtte Viksemarkas Venner ved å bruke Vipps. Søk etter Viksemarkas venner (#78157) på Vipps og du kan donere et valgfritt beløp! Skriv gjerne hvem som donerer og hva det gjelder i meldingsfeltet slik at vi får oversikt.

Du kan også donere et valgfritt beløp med paypal;
Vi tar også gjerne imot fôr og utstyr til dyrene på gården, det vi ikke kan bruke selv vil bli solgt i bruktbutikken.

hva du kan gjøre