Dikselen

Dikselen

Dikselen har vært travhest i flere år. Han ble tidligere eid av puben Dikselen i Haugesund! Han er en varmblodsvallak født i 1994 og har hatt mange forskjellige eiere før han kom til Viksemarka. Han hadde et godt adopsjonshjem på østlandet i mange år, men kom tilbake til gården for noen år siden. På grunn av at han har flyttet så mye, får han bli her resten av livet.

Dikselen er en rolig og fin hest å stelle for nybegynnere. Han er lett å håndtere og liker veldig godt å bli med inn i stallen for litt ekstra mat og kos. Han kan bli stresset under ridning, men fra bakken er han kjempegrei å håndtere. Han han nå faste hestepassere som tar ham med ut på tur, steller ham og sørger for at han har det bra.

De hestene som skal bli på gården resten av livet trenger fjernadoptører for gården skal gå rundt økonomisk. Fjernadoptører får jevnlig oppdateringer på dyret de adopterer, samt invitasjon til å komme ut på gården og hilse på under medlems- og besøksdager. Ønsker du å bli fjernadoptør kan du lese mer her!

Pilgrim

 

Caitlyn

 

 

 

 

Nyeste innlegg
Honey er en shetlandsponni som har gått som selskapshest i distriktet vi holder til. Hun kan være [les mer]
Alf er en shetlandsponni som har bodd på Viksemarka for flere år siden. Han har siden gått som se [les mer]
Skal jeg være helt ærlig så er det noen helger der jeg heller ville krøllet meg sammen på sofae [les mer]
Tyra
Tyra er ei kaldblodshoppe som først kom til oss som omplasseringshest i 2015. Hun ble da satt i kr [les mer]
Marit
Søte Marit er ei dølahoppe født i 2002. Hun kom først til oss som omplasseringshest i 2015, og b [les mer]